Geoff Tate представи своята версия на QUEENSRŸCHE

След като през юни Geoff Tate беше изгонен от QUEENSRŸCHE, неговите бивши колеги му намериха заместник в лицето на Todd La Torrе. Но вокалистът е продължил напред и е решил да го покаже, след като обяви, че е събрал доста именити музиканти за неговата версия на QUEENSRŸCHE. Към Tate ще се присъединят Rudy Sarzo (ANIMETAL USA, екс-WHITESNAKE), Bobby Blotzer (RATT), Glen Drover (екс-MEGADETH), Kelly Gray (екс-Queensrÿche) и Randy Gane.

Geoff Тate даде коментар: 

Сигурен съм, че последните месеци са били тежки за вас. Бяха и за мен. Има толкова много въпроси, а твърде малко отговори.

Трудно е да бъдеш с едни и същи хора в продължение на 30 години. Рано или късно искрата изчезва, процесът на работа става много труден и еднообразен, а идеите ни започват да се повтарят.

Но днес е нов ден, и аз се радвам, че успях да намеря правилните хора, с които да работя за в бъдеще. Надявам се, че заедно ще започнем ново музикално пътешествие, и че ще постигнем неща, които QUEENSRŸCHE никога не са успявали. В този нов проект всеки има различни идеи и виждания, каквито не сме правили преди. Всички ги хвърляме срещу стената и музиката ни придобива напълно различен вид и звучене.

Нямам търпение да видим как ще се получи всичко, надяваме се да ви хареса и да продължим само напред и нагоре.

 

Очаква се през есента в съда да бъдат решени всички спорове около името на групата и бъдещето й.

 1. #1 написан от MadButcher (преди 7 години)

  Последните албуми бяха тежки за нас! А Тод е просто перфектен имитатор на Миднайт и Джоф Тейт и нищо повече. Джоф Тейт е личността, колкото и да е деградирала последните години.

 2. #2 написан от ArthurDent (преди 7 години)

  Аз смятам, че точно Тейт „развали“ хубавата група. Колкото и да го харесвах преди, сега ми изглежда на ге.

 3. #3 написан от MadButcher (преди 7 години)

  За изгледа и последните му превъплащения спор няма. Но все пак той е оригиналния певец, нали!? А Тод колкото и да е добър все пак си остава само един имитатор…

 4. #4 написан от ArthurDent (преди 7 години)

  Не визирах само външния му вид, а и цялостно поведение. Иначе слава богу за мен тая група отдавана „умря“ – още след 1994г. и затова не ми представлява интерес да я следя и да се ядосвам около тия скандали.

 5. #5 написан от MadButcher (преди 7 години)


  ArthurDent:

  Не визирах само външния му вид, а и цялостно поведение. Иначе слава богу за мен тая група отдавана „умря“ – още след 1994г. и затова не ми представлява интерес да я следя и да се ядосвам около тия скандали.

  Напълно съгласен и за годината, и за всичко останало.

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото