Maria Brink и Lou Koller ще участват в новия албум на P.O.D.

След като пуснаха за свободно слушане сингъла This Goes Out to You, P.O.D. зарадваха феновете с новина за интересни колаборации в бъдещия си албум. Участие ще вземат Maria Brink от In This Moment и Lou Koller от Sick Of It All, а заглавието ще е The Awakening.

И този път групата си партнира с продуцента Howard Benson, който взе участие в създаването на The Fundamental Elements of Southtown през 1999.

Howard предложи да го направим за всички, който са били верни фенове 23 години, които са израстнали с нас, обичат ни и схващат концепцията, но все пак нека направим така, че това да привлече нови слушатели“, споделя вокалиста Sonny Sandoval.

„The Awakening е нашата еволюция. Това е изкуство, сътворено от четерима човека, които са като братя и затова е много специално.“ казва в интервю басиста Traa Daniels.

Очаквайте албума на 21 август 2015г.

p.o.d. the awakeningТраклист:

1. Am I Awake
2. This Goes Out to You
3. Rise of NWO
4. Criminal Conversations (feat. Maria Brink of In This Moment)
5. Somebody’s Trying to Kill Me
6. Get Down
7. Speed Demon
8. Want It All
9. Revolucion (feat. Lou Koller of Sick of It All)
10. The Awakening

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото