KUOLEMAN GALLERIA и BELGARATH с общ концерт през април

koulemangaleria

Autumn Souls Of Sofia ви канят на Предвеликденско блек метъл парти. То ще се проведе на 13 април в столичния клуб „Три Уши“. Финската black’n’roll шайка KUOLEMAN GALLERIA ще раздели една сцена с родните олд скуул блекове BELGARATH. Към мрачната компания ще се присъедини и още една група, която ще бъде обявена по-късно.

В света на KUOLEMAN GALLERIA няма място за вяра, а надеждата изгрява за кратко в миговете, когато в отчаянието си сте запалили последната мокра клечка с вкочанени ръце, само за да се стоплите за секунда. KUOLEMAN GALLERIA създава музика със замах и не се подчинява на никакви течения. Музиката им може да бъде определена като вид black’n’roll, с груув елементи и текстове изпълнени със сарказъм и черен хумор, отделяйки място на лудостта дебнеща в мрака.

KUOLEMAN GALLERIA се раждат през 2002 г. като one man проект, а барабанистът се присъединява през 2013г., когато първият запис е издаден. През 2014 г. към групата се присъединяват китаристите, които завършват състава на групата и в момента той изглежда така:

Anttonen – Drums
Matinlompolo – Guitars
Kolehmainen – Guitars
Jankkari – Vocals, Bass

Скоро след това KUOLEMAN GALLERIA се заключват в студиото и в късната 2014-та и ранната 2015-та създават албум, който именуват на първата песен от него „Kärsimys Kunniaan“.  Албумът можете да прослушате тук.

Билети ще можете да си купите само на входа на клуба на цена 10 лв. в деня на събитието. Следете ни за още новини, а за въпроси и текуща информация посетете официалната страница на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото