KULTUR SHOCK официално с концерт в Mixtape 5

Миналата седмица KULTUR SHOCK обявиха дати от обиколката в подкрепа на новия си албум. Ето че идва и официалното потвърждение за шоуто в София.

Клуб *Mixtape5* представя: KULTUR SHOCK на турне през Април с новия си албум D.R.E.A.M.

11.04.2019 / A-side / 20:00h / 18+

Билети – Bilet Bg / Билет Бг – 20 лв. предварителна продажба / 25 лв. в деня на събитието.

 

kultur shock mixtape

 

Всички, които познават Kultur Shock от създаването им през 1996 г. в Сиатъл, или са запознати с техните 18 години турнета и 10 албума, знаят, че групата попада в своя собствена лига. Често сравнявани със System of a Down или Gogol Bordello, групата е музикално по-богата и от двете, тъй като безсрамно черпи влияние от извора на балканската етно култура, както и в най-добрите традиции на рока, метъла и пънк музиката. Или, както възкликна Darek Mazzone (WoPop, KEXP) на шоуто им в Сиатъл: “Kultur Shock в момента е най-добрата група в Америка. Точка.” Защото те са!

Групата подсилва посланието си с типичните агресивни аранжименти на традиционния Kultur Shock prog-metal-punkery стил с ясен балкански вкус, който се превърна в техен подпис от самото начало. За албумът „D.R.E.A.M.“ , бандата експериментира нетрадиционен подход към продукцията. Записан в техните лични студиа (шеговито наричани „La Toilette“ в Бруклин, Ню Йорк и Сиатъл), смесен от Оги Кьосовски в GEGA Studio София, България и мастериран от Chris Hanzsek в Сиатъл, 11-тият албум звучи спокойно както в композициите, така и като звук, и определено не се съобразява със съществуващи правила.

Kultur Shock ще са на тур в Европа през април, посвещавайки концертите си изключително на клубната публика – атмосфера, в която групата се чувства най-добре. Пътят ще ги отведе през Германия, Чехия, Италия, Словения, Хърватия, Сърбия, Македония, България и Гърция.

Тук ще намерите 4-те тематични сингъла от последния 11-ти албум на Kultur Shock „D.R.E.A.M.“
https://kulturshock.bandcamp.com/album/awake-single

Gino Yevdjevich – vocals, trumpet, percussion
Val Kiossovski – guitar, vocals
Matty Noble – violin
Chris Stromquist – drums and percussion
Guy M. Davis – bass, vocals
Amy Denio – saxophone, clarinet, guitar, vocals

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото