KULTUR SHOCK с култов концерт в София на 5 април

Както вече писахме преди месец, KULTUR SHOCK се завръщат с концерт на 5 април. Ето и официалното потвърждение.

Oбичаната сиатълска, мултиетническа, пънк метъл банда KULTUR SHOCK пристига за шумен, култов концерт в София – на 5 април 2023 г. в зала “Pirotska 5 Event center“ (с адрес ул.”Пиротска 5”). Събитието ще бъде част от актуалното европейско турне на бандата No Nostalgia Tour 2023, което стартира в началото на април и ще включва повече от двайсет дати. Турнето ще стартира от Гърция, през Северна Македония, а София ще е третата музикална спирка на веселата банда с балканско ядро. Предстоящото турне определно ще е динамично и освен в София, ще зарадва хиляди фенове в Сараево, Ниш, Белград, Лондон, Манчестър, Берлин и много други, и ще приключи в Рим на 1 май.

Билети за концерта на Kultur Shock в София на 5 април вече се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и още в Билетен център НДК, книжарници Booktrading, ОМВ. Цената им е от 25 до 35 лв. според мястото в залата. В деня на събитието ще са по 40 лв.

В състава на Kultur Shock е българинът Вал Кьосовски – китарист и вокали, брат на барабаниста на “Контрол” – Оги Кьосовски. В състава на бандата влизат още международни музиканти: Крис Стромкуист – барабани, Джино Йевджевич – вокали, тромпет, тарамбука, Ейми Денайо – кларинет, саксофон, вокали, Гай Дейвис – бас и вокали, Елени Говетас – цигулка, саксофон, ударни, вокали.

От 23 години на сцена с Култур Шок, никога не съм изпитвал енергията, с която групата навлиза в новото нормално, след пандемията. Сякаш енергията бе “бутилирана” за 2-3 години и сега е като шампанско, което е разтърсено преди да се отвори”, споделя преди турнето Вал Кьосовски.

В първите три седмици от No Nostalgia Tour 2023 концертите на Kultur Shock ще открива бандата от Белград – Erik & the Worldly Savages, която ще видим и чуем и в София на 5 април.

Линк към събитието във Facebook.

Линк към билетите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото