Култовата група ТАНГРА се завръща на сцената с голям концерт

Tangra_Alexander_Nishkov_photoСлед повече от 25 години мълчание култовата група ТАНГРА, любима на поколения българи се завръща с нов проект, нова енергия и с ВИП концерт на 24 юни в зала Сити Марк Арт Център /старото кино Левски/ на бул.”Янко Сакъзов” №30. Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов /добре познати от Grаvity Co/ ще представят пред вярната публика най-големите и обичани хитове на ТАНГРА от всички периоди. Петимата, които в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на събитието.

Изгарящи от нетърпение и готови за тази ексклузивна среща с публиката, музикантите от ТАНГРА решиха да провокират верните си фенове, отправяйки им забавно-емоцинално предизвикателство, а именно:

Довършете фразата “ТАНГРА – групата, която ……” , като запишете свое видео-селфи (с дължина до 10 секунди), с което да издразите какво е ТАНГРА за вас. След това изпратете видео-селфито на лично съобщение във Фейсбук страницата на Група ТАНГРА до 10 юни включително, и с телефон за връзка.

Най-оригиналните предложения ще бъдат включени в трейлъра за ВИП концерта на 24 юни, а авторите им ще получат специална покана и място във ВИП зоната на Сити Марк Арт Център.

Билетите за ВИП събитието на 24 юни – 20.00ч, могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. „Янко Сакъзов” №30. Цена – 20 лв за билет.

 

От днес в Ticketportal.bg се пускат в продажаба и билетите за големия и дълго очакван концерт на група ТАНГРА, който ще се състои на 1 декември в зала 1 на НДК. Скоро ще бъдат обявени и подробности за него.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото