Музиканти от SLAYER, LAMB OF GOD и MORBID ANGEL се снимат във филм на ужасите

hairmetalshotgun3

Tom Araya, (SLAYER), Randy Blythe, (LAMB OF GOD) и David Vincent, (MORBID ANGEL) са се снимали в новия музикален филм на ужасите „Hairmetal Shotgun Zombie Massacre: The Movie“.

Режисьор на филма е Joshua Allan Vargas, който е заснемал видеоклипове за DOWN, SOIL, PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS и WARBEAST. В центъра на сюжета на филма е хеър-метал група, която в търсенето на свое амплоа решава да запише дългодвирещ албум в къща с духове, разположена посред гробище с печална слава. Дрогирани и пияни до козирката, участниците в групата намират в мазето тайник и без да искат отварят врата, позволяваща на демони да обладаят лежащите в гробището мъртъвци. Групата трябва да оцелее до сутринта, независимо от нарастващите проблеми, и да се бие не само за договор с лейбъла си, но и за собственото си оцеляване сред тълпи демонични сили.

Сценария на „Hairmetal Shotgun Zombie Massacre: The Movie“ е дело на Joshua Allan Vargas и Jvstin Whitney по мотиви от разказ на Jvstin Whitney.

Снимките на филма вече са приключили и скоро се очаква в мрежата да се появи трейлър.

  1. #1 написан от valkyrja (преди 7 години)

    Е, ако не заради сюжета, то заради музикантите си заслужава да се види…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото