Последни новини за концерта на MIDAS FALL и MINDOWN довечера

Новият магазин за плочи Threechords Record Store ще има собствен щанд във фоайето на Mixtape 5 тази вечер.

Rawk’n’Roll винаги се е опитвал да подкрепя ъндърграунда във всяка форма. Тази вечер, на концерта на Midas Fall и Mindown, освен артикули на двете групи, ще се продава мърч и на групи, които са ни приятели и с които сме работили като Center, Mental Architects,Obsidian Sea, Smallman, Soundprophet, Voyvoda. Трипаджиите Sativa ще донесат и съвсем топлите си тениски, а чисто новият магазин Threechords Record Store ще предложи плочи и дискове на различни банди, сред които Nightstalker, The Cult и много други. На същия щанд ще намерите и картички на художничката Петя Константинова, която е автор на страхотния постер за концерта.

Очакваме вратите на клуба да отворят не по-късно от 20:30, а Mindown ще започнат едночасовият си сет към 21:00. Midas Fall ще излязат на сцена малко след 22:00, а за музиката преди и след групите ще се грижи нашият приятел от Атина Елиас Крисикос.

Билети за концерта ще се продават на входа на B-Side на Mixtape 5 на цена от 15 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото