Концерт на RockSchool на 27-ми март в клуб „Mixtape 5“

Основателите от RockSchool подготвят концерт на 27-ми март в клуб „Mixtape 5“. Ето какво разказват те:

В RockSchool вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достига до повече хора. RockSchool е музикално училище, репетиционна и звукозаписно студио. С любов и вдъхновение помагаме на всички, които се обърнат към нас, да се развиват като музиканти. Организираме и концерти, където учениците ни придобиват реален музикантски опит.

Точно такъв концерт предстои на 27.03 (неделя) в клуб “Mixtape 5” – Голямата зала. Началото е 18:00, а входът е 5 лв, като всички постъпления ще се разпределят за участващите ученици и банди от RockSchool.

Младата българска сцена е изключително важен феномен за цялостното ни културно развитие като общество. Нека я окуражаваме по пътя на творчеството и, защото точно тя е бъдещето на музиката. А в реалността, в която живеем в момента, всеки слуша музика, но много малко хора я подкрепят. Нека заедно променим това и изградим култура, в която изкуствата са наистина ценени, а не просто консумирани. Нека подкрепим този концерт с присъствието си.

Сред бандите, които ще свирят на концерта са:
Simai
Grimaze
Stereorush
Dumbfound

RockSchool-concert-poster3

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото