Конкурс за плакат на Autumn Souls Of Sofia 2017

Autumn Souls Of Sofia logo

Искате ли да спечелите награда и да станете част от идеята Autumn Souls Of Sofia? Ние от екипа на фестивала ви даваме тази възможност.

Ако сте визуален артист или художник и обичате да приемате предизвикателства то Autumn Souls Of Sofia ви дава възможност да се изявите. Търсим дизайнер, който да направи плакат за предстоящото издание на фестивала.

Творбите си можете да изпращате на адрес: asosfest@gmail.com до края на месец май. Всички проекти ще бъдат публикувани на нашата фейсбук страница, както и на сайта на фестивала в секцията за гласуване.

Самото гласуване ще се проведе до 10 юни, когато ще бъде обявен и победителят. Творбата събрала най-много гласове ще стане официален плакат на Autumn Souls Of Sofia 2017. Нейният автор освен признание ще спечели и чисто материална награда – покана за двата фестивални дни в комплект с фестивална фланелка.

Очакваме вашите произведения и пожелаваме късмет на всички смелчаци!

Екипът на Autumn Souls Of Sofia

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото