Втора игра за концерта на SIRENIA

Втора игра стартираме днес. Metal Hangar 18 и организаторите от Perfect Storm Events дават възможност на двама от вас да спечелят покана за концерта на SIRENIA в София. Играта стартира днес, 05 февруари и приключва на 13 февруари, в 12:00 ч.

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите? Харесайте и споделете (публично!) плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на групата и тагнете свой приятел.
След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: Sirenia2 и стискайте палци да изтеглим точно вас.

Успех!

Готик норвежците SIRENIA пристигат в България по покана на Perfect Storm Events на 18-ти февруари 2024 г. Концертът ще се състои в столичния клуб Микстейп 5, а в подкрепа се включват родните DEADSCAPE и GHOST WARFARE.
Датата е част от промо турнето за новия албум на SIRENIA – “1977”, издаден от Napalm Records през май 2023 г.

Билети могат да бъдат закупени чрез платформата ePayGo: https://epaygo.bg/2001360011, на касите на EasyPay в цялата страна, както и в деня на концерта на място в клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото