Клавиристът на Chimaira напуска групата

Chimaira

Chris Spicuzza- кийборди/програминг напуска Chimaira.

Изборът ми беше изключително труден и се въртеше в съзнанието ми от известно време. Много фактори доведоха до този край. Обстановката в Chimaira стана нездравословна за мен и трябваше да се измъкна. Второ музикалната индустрия е тотална прецакана и предпочитам да се концентрирам върху своето бъдеще. Обемът на работата и стресът изтискваха най-доброто от мен. Какъв е смисълът да го правиш, ако не си доволен и щастлив?

Що се отнася до новия албум на групата, аз не съм допринесъл нищо за него. Няма съмнение, че колегите ми ще се оправят и без мен, това което чух показва много добър потенциал. Горд съм да кажа, че бях част от Chimaira  в цели 5 албума и пожелавам на момчетата най-доброто за напред.

Chimaira записват с Chris „Zeuss“ Harris (HATEBREED, SHADOWS FALL, MURDERDOLLS, 3 INCHES OF BLOOD), като новото творение се очаква през август.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото