SICK OF IT ALL – още с пристигането си в София – директно във ФИТНЕСА

Sick Of It All

Sick Of It All

Легендарната Ню Йоркска хардкор банда, която утре (7 април), ще ни разцепи със зверски концерт в столичния Парти център ‘4 КМ’, ще пристигне в София още на обяд и преди да посети студиото на радио Тангра и след това да започне звуковите проби за шоуто – настоява да спортува на местна почва.

Китаристът ПИЙТ КОЛЪР и басистът КРЕЙГ СЕТАРИ (самият той собственик на фитнес и треньор по бокс) ще прекарат 90 минути във фитнес залата, в която действат спортните експерти на радио Тангра Мега Рок (машини).

Концертите на SICK OF IT ALL са пословични със своята енергия и атлетичност и въпреки наличието на дъмбели и щанги в концертиня бус, музикантите не пропускат нито ден за тренировки и в по-мащабно оборудвани зали.

В концерта, който е по повод 5-тия рожден ден на радио Тангра Мега Рок, ще участват и нашите момчета от DELATE и хърватите DEAFNESS BY NOISE.

Билети с цена 30 лв. за последно се продават в www.Ticketstream.bg и в www.Eventim.bg. Утре, в деня на концерта – 35 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото