Бивши членове на CHIMAIRA работят по нов проект

rob-arnold-andols-herrick

Rob Arnold, китарист на CHIMAIRA от създаването на бандата през 1998 г. до 2011 г., и Andols Herrick, барабанист на американците в периодите 1998-2003 г. и 2006-2010 г., са приключили работата по соло албума на Arnold. Всъщност не е напълно коректно да се каже, че проектът е нов – той датира още от 2013 г., като ударните партии са записани отдавна, докато китарните са завършени едва наскоро. По думите на Arnold, забавянето се дължи да различни други ангажименти, които не са му позволили да се отдаде напълно на работата по албума, но най-накрая всички парчета са записани и дори се планира издаване до края на тази година или най-късно през следващата.

В други новини, на 28 септември Arnold и новата му група THE ELITE, включваща в състава си още барабаниста Austin D’Amond (също ex-CHIMAIRA, DEVILDRIVER) и вокалист T.J. Frost (ex-STEMM), издадоха дебюта си „Total Destruction“, като в седмиците оттгава в YouTube могат да се чуят и три официално издадени сингъла от него.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото