KING SATAN OFFICIAL BAND PROMO 2019 hi res FIXED

Финската industrial metal/aggrotech група KING SATAN пусна втори сингъл от предстоящия си албум. Той носи заглавие „FUCK YOGA“ и освен на всички музикални платформи можете да го гледате и в you yube ако последвате тази връзка.

Групата обяви и датата на издаване на новия си, втори по ред албум. Както вече писахме той носи заглавие „I WANT YOU TO WORSHIP SATAN“ и ще бъде издаден на 22 ноември чрез INVERSE RECORDS, като междувременно феновете ще бъдат въвеждани в него чрез безсрамни видеоклипове създадени и продуцирани от самия KING ALEISTER SATAN.

„FUCK THE REST SATAN IS BEST“
King Satan - Fuck Yoga Single Cover Artwork
Ето какво коментира KING ALEISTER SATAN за този видеоклип:

”Fuck Yoga” (умишлена игра на думи) е как ние съчетаваме индъстриал метъл, хард рок и денс музика! И въпреки своята неподвластна на времето, мъдра алегория, изглежда пасва на сегашния дух на времето със сигурност! Като режисьор на музикалното видео мога да кажа, че да окарикатуриш песента задължително разбира се окарикатурява и видеото, а исках да използвам цветовете по стария начин и да предложа един вид психеделична атмосфера от 70-те, когато вид комикси метафорично флиртува с реално живи кадри! Нашият афродизиак не е нищо друго, освен хаос!“

Официални ресурси:

https://www.kingsatan.net/
https://www.facebook.com/kingsatan616
https://www.instagram.com/kingsatanofficial/