Johnny Gioeli и ЕРИДАН ще разтърсят Стара Загора през септември

beerefest Stara zagora pizap.com15555688921211Вокалистът на Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) – Johnny Gioeli ще бъде специалната музикална изненада по време на петото издание на “Beerфестът“ 2019 в Стара Загора. Той има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, участвал е като хедлайнер на най-престижните рок фестивали в света. Gioeli ще се качи на сцената в компанията на българската рок група Еридан, за която в интервю през 2018 той заяви: “Еридан… това е перфектната рок група!”
Един от най-добрите и обичани рок гласове на нашето време Johnny Gioeli започва професионалната си музикална кариера, когато e едва на 11-годишна възраст. През 1998 г. легендарният немският китарист Аксел Руди Пел го кани за фронтмен на групата си и остават заедно до днес.
Johnny Gioeli и Еридан ще зарадват хилядите си фенове от цялата страна на 7 септември в столицата на бирата, като се очаква петорката да се качи на сцената около 21:30 часа.
Тази година “Beerфестът” – Стара Загора ще бъде с 5 дневна програма от 4 до 8 септември, с вход свободен за всички почитатели на хубавата музика и кехлибареното пиво. Организатори са Община Стара Загора и Загорка АД.

Страница във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото