JOHN STEEL записват втори албум

Барабанистът на направилата силен дебют родна банда JOHN STEEL Живодар Димитров разкри във фейсбук, че той и колегите му вече са започнали записите по второто свое усилие:

Хей приятели искам да ви благодаря от мое име и от името на John Steel, за подкрепата през годините. След като създадохме албума FREEDOM с участието на Blaze Bayley, изчерпахме до последно тираж от 3500 диска, спечелихме албум на годината, според читателите на списание Про-Рок, бяхме 45 седмици в топ 10 на Z-rock, направихме шест страхотни промо концерта и се докоснахме до нашите идоли, с удоволствие искам да обява, че започваме записите по втория ни албум.
Ние от John Steel няма да променим света, но продължаваме да вярваме в мечтите си, във връзка с това съвсем скоро ще обявим новото голямо име в нашия албум. Също така ще обявим дата и мястото на единствения концерт промоция, с него в България.

 

903771_10150328010414959_1446345160_o

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото