ALCEST влязоха в студио

Френските шугейз титани Alcest влязоха в исландското Sundlaugin Studio, за да започнат записи по четвъртия си студиен албум с продуцента Birgir Jón Birgisson. Миналата година Neige каза следното нещо за новия материал на Alcest:

„Може да се очаква нещо по-различно от предишните издания на Alcest. Mисля, че ще липсват елементи от метъла,макар и много от динамиката да бъде запазена. Нещата са различни,но същината остава същата. Този албум ще дойде в противовес на носталгичната страна на Alcest, ще е много мечтателен, разводнен и по-малко прогресивен в сравнение с последните два албума. Мелодиите ще имат време да се развиват, ако разбирате какво искам да кажа. Аз се чувствам развълнуван за тези песни и този нов подход, но ми действа много освежаващо.”

В албума ще участват Neil Halstead (Slowdive, Mojave 3) и Billie Lindhal (Promise And The Monster), като гост музиканти. Все още неозаглавения албум трябва да излезе в края на 2013 или началото на 2014г. чрез Prophecy Productions.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото