JEREMY? с нов пробив на Острова

CamdenRockFestivalБългарската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните независими фестивали в Лондон – Camden Rocks Festival, който тази година ще се проведе на 1 и 2 юни. Единствената българска банда в line-up на фестивалът ще забие на 1 юни в 20.15 ч. местно време. Точното място, на което ще се изяви ще стане ясно и ще бъде обявено седмица преди събитието. 400 от най-популярните, съвсем нови, изгряващи, ярки и интересни съвременни банди ще се представят в рамките на два дни. Всички те ще бъдат разпределени и ще свирят на 20 различни локации – клубове и открити сцени, пред хиляди фенове и туристи в рокeндрол квартала на британската столица. Определено Camden Rock Festival е едно от най-шарените, интересни и любопитни градски събития, което по традиция се разпростира из целия Camden Town. Това е и мястото, където е бил домът на Ейми Уайнхаус и начална спирка за някои от най-популярните групи като The Cult, Coldplay, R.E.M. и други. В понеделник екипът на Camden Rocks Festival обяви официално, че група JEREMY? е в афиша на тазгодишното му издание и това е първото участие на БГ банда в историята му.

Това обаче съвсем не е първи пробив на JEREMY? в Обединеното кралство. През последните години бандата има няколко концерта в култовия Club 100 в Лондон, както и в клубове в Ливърпул, Брайтън, Глазгоу. През 2015-а момчетата свириха на друг популярен фестивал за нова музика – The Great Escape с цели два концерта в програмата му.
В социалните мрежи JEREMY? споделиха емоционално, че това е сбъдната мечта за тях и винаги са искали да свирят точно там – в Camden Rock Festival. В Camden са концентрирани над 20 клуба с музика на живо и това го прави една от най-желаните точки за изява на всяка уважаваща себе си банда.

Можете да купите билети и да станете част от историята на JEREMY?, като ги подкрепите на живо на 1 юни чрез посочения линк.

Следете официалната страница на JEREMY?: https://www.facebook.com/jeremyband/
Официална страница Camden Rocks Festival: https://www.facebook.com/CamdenRocksFestival/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото