JEN LEDGER отпразнува Божията любов в новото си видео

Барабанистката на SKILLETJen Ledger, пусна официално музикално видео към новата си песен, озаглавена „Completely“. Но значението на парчето не е случайно. Ето какво коментира тя:

„Completely“ е едно малко отпразнуване на най-прекрасното нещо на този свят, любовта на нашия Бог. Аз го намирам за толкова невероятно, че преди сътворението на света Той не само знаеше моето име, но Той ме избра и Той ме обичаше, Той знаеше грешките, които щях да направя, Той знаеше начините, по които щях да разочаровам хората или даже да разочаровам себе си и нищо от това не Го притесни. Нищо от това не Го накара да ме остави и Неговата любов си остана същата. Няма нищо по-добро, по-велико и по-сладко от любовта на нашия Бог и факта, че мога да почивам в нея до края на живота си. Това е просто, но е дълбоко и мисля, че си струва да се отпразнува.

Ledger издаде първия си солов албум, озаглавен „Ledger“, миналия април чрез Hear It Loud, лейбъла воден от фронтмена на SKILLETJohn Cooper, и жена му, клавиристката на групата Korey Cooper.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото