LACUNA COIL с нов барабанист

richard meizКакто писахме наскоро, италианските готик метъли от LACUNA COIL издават своя девети студиен албум на 11 октомври, носещ името „Black Anima“. На обложката му може да видите и новия барабанист, който някои от вас вече са срещали и в София. Неговото име е Richard Meiz и е познат като барабанист на италианската мелодик дет метъл банда GENUS ORDINIS DEI, която беше част от турнето на EVERGREY, което премина и през България на 14 април тази година. GENUS ORDINIS DEI не един път са били съпорт на LACUNA COIL по време на италианските им участия и Richard може би е най-доброто попадение за заместник на Ryan Blake Folden. 

Причината за напускането на Folden не е съвсем ясна, но във Facebook страницата си той споделя, че е решил да поеме по друг път. Ryan беше единственият член на групата, който не е италианец и в момента възнамерява да си остане в Щатите, за да се занимава с други проекти. Той все пак остава близък приятел на групата и дори ги нарича „свое семейство“.

Барабаните в новия албум „Black Anima“ са записани изцяло и само от Richard Meiz и с нетърпение очакваме да го чуем и на живо. В момента LACUNA COIL са на турне, което се надяваме да премине и през Източна Европа в следващите месеци.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото