JANE’S ADICTION ще отпразнуват годишнината си с нов бокс сет

Jane’s Addiction имат повод за празнуване – “Ritual de lo Habitual” и първото издание на Lollapalooza празнуват сребърна годишнина. Веселбата започва още този месец с началото на турнето им, което ще включва изпълнения на целия “Ritual de lo Habitual” всяка вечер.

Празнуването продължава през октомври, когато групата ще издаде “Sterling Spoon” – изключителна компилация, състояща се от 6 плочи. В тях ще са включени “Nothing’s Shocking” и “Ritual de lo Habitual”, както и за пръв път на плоча “Live From The Palladium” от 1990, селекция от редки записи, демота и лайв изпълнения от компилацията “Kettle Whistle” от 1997.

Jane’s Addiction лично участват в сглобяването на сета и избират Ernesto Yerena за артист, който да се захване с обложката. Лимитиран до 5 хиляди копия, “Sterling Spoon” ще излезе на 21 октомври.

“Sterling Spoon” ще се фокусира върху ранните им години, с членове Perry Ferrell (вокали), Dave Navarro (китара), Eric Avery (бас) и Stephen Perkins (барабани) и хвърля светлина върху забележителните им записи – “Nothing’s Shocking”  от 1988 и “Ritual de lo Habitual”, излязъл през 1990. С тези албуми Jane’s Addiction стават underground герои. Песните “Jane Says”, “Ocean Size”, “Mountain Song” и достигналите до върха на Modern Rock хитове “Been Caught Stealing” и “Stop!” определят звука на превърналата се в любима на всички група.

Jane’s Addiction имат невероятни албуми, но нещото, което ги отличава от другите, са изпълненията им на живо. За да не забравяме енергията им, в “Sterling Spoon” е включено цялото им изпълнение в Hollywood Palladium от декември 1990 година. Концертният запис за първи път е издаден през 2008 като част от бокс сета на Rhino “A Cabinet of Curiosities”. Феновете ще могат да се насладят на някои от най-любимите изпълнения – на “Three Days”, “Stop!” и “Summertime Rolls”.

“Sterling Spoon” ще бъде на музикалния пазар от 21 октомври от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Траклист:

Nothing’s Shocking jane's adiction boxset

Side One:

 1. “Up The Beach”
 2. “Ocean Size”
 3. “Had A Dad”
 4. “Ted, Just Admit It…”
 5. “Standing In The Shower…Thinking”

Side Two:

 1. “Summertime Rolls”
 2. “Mountain Song”
 3. “Idiots Rule”
 4. “Jane Says”
 5. “Thank You Boys”

 

Ritual De Lo Habitual

Side One:

 1. “Stop”
 2. “No One’s Leaving”
 3. “Ain’t No Right”

Side Two:

 1. “Obvious”
 2. “Been Caught Stealing”

Side Three:

 1. “Three Days”
 2. “Then She Did”

Side Four:

 1. “Of Course”
 2. “Classic Girl”

 

Kettle Whistle Extractions

Side One:

 1. “Kettle Whistle”
 2. “Ocean Size” (Demo)
 3. “My Cat’s Name Is Maceo” (Demo)

 

Side Two:

 1. “Had A Dad” (Outtake)
 2. “So What!”
 3. “Mountain Song” (Demo)
 4. “Been Caught Stealing” (Outtake)
 5. “City” (Soul Kiss 88)

 

Live At The Hollywood Palladium 1990

Side One:

 1. Drum Intro
 2. “Up The Beach”
 3. “Whores”
 4. “1%”
 5. “No One’s Leaving”

Side Two:

 1. “Ain’t No Right”
 2. “Then She Did…”
 3. “Had A Dad”

Side Three:

 1. “Been Caught Stealing”
 2. “Three Days”

Side Four:

 1. “Mountain Song”
 2. “Stop!”
 3. “Summertime Rolls”
 4. “Ocean Size”
 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото