Излезе новият албум на THE SMASHING PUMPKINS

OCEANIA новият албум на THE SMASHING PUMPKINS, излезе на 19 юни от Martha’s Music/EMI Label Services. В България продукцията се разпространява от Анимато мюзик. Красивата призрачна снимка е дело на фотографа Richard Shay – син на чикагската легенда Art Shay.

OCEANIA е записан в частното студио на певеца/китарист BILLY CORGAN в Чикаго, заедно с останалите членове на групата: китариста JEFF SCHROEDER, барабаниста MIKE BYRNE и басиста/вокалиста NICOLE FIORENTINO. Силната колекция, състояща се от 13 парчета, е продуцирана от Corgan и Bjorn Thorsrud и миксирана от David Bottrill.  Това е седмият студиен албум на THE SMASHING PUMPKINS и представлява „албум в албума”, тъй като е част от произведението-в-прогрес от 44 песни, TEARGARDEN BY KALEIDYSCOPE.

OCEANIA е създаден от групата с цел да бъде за слушателите един албум-пътешествие, което да ги потопи напълно в песните и музикалното изживяване. През 2012 г. THE PUMPKINS ще представят целия албум OCEANIA на техните самостоятелни концерти из цял свят, подкрепени със сценография, подготвена от Sean Evans, чиято последна изява е новото поставяне на “The Wall” от Roger Waters. THE PUMPKINS ще използват иновативна мултимедийна технология, за да създадат нещо ново и невиждано досега. За втората част на шоуто си THE PUMPKINS са предвидили изпълнения на класически хитове от цялата си дискография.

Песните в ‘OCEANIA’ са:

Quasar
Panopticon
The Celestials
Violet Rays
My Love is Winter
One Diamond, One Heart
Pinwheels
Oceania
Pale Horse
The Chimera
Glissandra
Inkless
Wildflower

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото