SOULFLY идвaт на LOUD FESTIVAL

Max Cavalera и компания ще излязат на сцената на LOUD FESTIVAL 2012 на 3 юни

Soulfly (снимка Loud Concerts)

Soulfly (снимка Loud Concerts)

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви поредната група, която ще се включи в LOUD FESTIVAL 2012. На 3 юни (неделя) към метъл лудницата на SLAYER, ANNIHILATOR, MESHUGGAH и ASPHYX ще се присъединят и самите SOULFLY.

SOULFLY са вече в нов състав след като Max Cavalera и компания приеха в редиците си басиста Tony Campos, познат на феновете от групи като STATIC X, MINISTRY и PRONG. SOULFLY за пореден път ще покажат на българската публика какво означава як метъл концерт, a шоуто им във втория ден на LOUD FESTIVAL 2012 ще е първото фестивално участие на групата в България.

Както вече стана ясно, в първия ден на фестивала (2 юни), феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена LACUNA COIL, полските дет/блек метъли BEHEMOTH, прогресарите от SYMPHONY X, както и легендите W.A.S.P.

До финалния лайн-ъп на LOUD FESTIVAL 2012 остава съвсем малко!

Двудневни билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети на цена от 104 лв, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

SOULFLY

Soulfly (снимка Loud Concerts)

Soulfly (снимка Loud Concerts)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото