Излезе документален филм за завръщането на AS I LAY DYING

HeartSupport, организацията с нестопанска цел, създадена от фронтмена на AUGUST BURNS RED Jake Luhrs и подпомагаща хора в борбата им срещу депресията и зависимостите, издаде кратък документален филм, засягащ неотдавнашното завръщане на AS I LAY DYING. Колаборацията между бандата и организацията е по повод т.нар. Mental Health Awareness Month, посветен на повишаването на информираността отностно психичните заболявания.

За онези от вас, които не са в час с историята, през май, 2014 г., вокалистът на AS I LAY DYING Tim Lambesis беше осъден на шест години затвор, след като се призна за виновен по обвинения, че е платил на наемник, който да убие съпругата му. Две години по-късно той беше предсрочно освободен. Късометражният филм с продължителност малко над 15 минути, озаглавен „Misery Evolving“, съдържа откровенията на членовете на бандата по отношение на личната им борба през последните пет години и последствията, които действията на Lambesis са оказали върху тях.

През юни, 2018 г., AS I LAY DYING се завърнаха официално на сцена, като издадоха и два сингъла – „My Own Grave“ и „Redefined“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото