Изберете своята юбилейна тениска 10 years Metal Hangar 18

10 years mh18 t-shirt 1Както вече знаете, в продължение на два месеца протече конкурс за юбилейната тениска на METAL HANGAR 18. Шест дизайна бяха предложени на вашето внимание и две визии заеха челните позиции като до последния момент водиха оспорвана битка с почти равен брой точки, с което заслужено се класираха едновременно на първо място. Това са идеите на Иван Маслев и Станимир Станчев, които ви припомняме по-долу.

Дойде и момента, в който всички вие ще можете да изберете и поръчате харесаните от вас тениски. За тази цел сме приготвили специална форма. Вариантите ще бъдат много – черни и бели, потници, стандартни и дамски. В рамките на няколко дни ( тъй като времето ни притиска) ще можете да поръчате една или повече бройки, като за целта ще трябва да попълните формата за всяка една поотделно. Разбира се, ще има и ограничено количество юбилейни тениски за свободна продажба.

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!

Отново традиционно ще възнаградим  усилията на финалистите (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРИТЕ на дизайна за десетата ни годишнина ще получат 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година.

10 years mh18 t-shirt2

Специално за купона, който ще се вихри три пъти, ще имаме готови тениски:

29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

пет родни банди ще свирят от сърце за нас на 15.10 в Mixtape 5.

21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Вече знаете кои ще са петте групи, които ще свирят за нас и вас на 15 октомври и както обещахме представяме всяка една от тях с букет от десет въпроса. Първи се включиха  EUFOBIA, в лицето на фронтмена Ники. Следващите в списъка бяха ЮВИГИ, а веднага след тях – Антонио Митов от VELIAN .

Очаквайте разговорите ни с  FRAGMENTS OF EXISTENCE и FYELD.

Както обещахме, билетите за 15 октомври вече са в продажба. Можете да закупите своя пропуск за Mixtape 5 на цена от 10 лв. през системите на Eventim и Eticketsmall.

Заповядайте и празнувайте с нас.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото