Информация относно OBSCENE EXTREME 2019

OEF 2019

OEF 2019

Остава по-малко от една седмица до OBSCENE EXTREME 2019!

Предварителната продажба приключи! Фестивалът може да поеме до 20 000 фена, така че не се притеснявайте, ако ще купувате билет на входа.

Билетът ще е 89 евро (или 2 200 чешки крони) за всички 4 дни на фестивала, ако ще купувате билет на входа е добре да се запасите с дребна или точна сума, като по този начин ще се намали времето за ичакване на опашката. Еднодневни билети ще има само за събота и ще се продава само на входа на фестивала за 60 евро (или 1 500 крони).

Резервирането на места за ВИП кемпери,  места за паркиране и сейфове приключи, но все още имаме достатъчно свободни места и шкафчета.

 OEF TEENAGER PASS е билет, с който всеки посетител на възраст от 14 до 19 години има ще получи намаление на цената на билета с 20 евро (или 500 крони). Деца на възраст от 0 до 14 години, ще влизат безплатно. Лицата с удостоверение за инвалидност получават 50% отстъпка от билета. Моля, носете лична карта и дребни пари.

Моля, не носете в фестивалната зона нещо, което би било опасно за здравето като стъкло, бутилки, взривни вещества, химикали, оръжия и животни !!! Моля, оставете домашните си любимци … на празника има твърде много хора, шум и т.н., така че е важно да направим всичко възможно да запазим  маниаците в безопасност, поради което има строга забрана за влизане на животни!!!

 

Повече информация:

Инфо График | Карти | Пътуване | Такси – DotaxiGo, тел: 777 00 00 10

 

Obscene Extreme има репутацията на един от най-дружелюбните фестивали и ние се гордеем с това! Насладете се на нашия фестивал в мир, както обикновено !!! Не забравяйте, че за нас е най-важно да сме ок с местните! Трутнов е нашият дом и бихме искали това да продължи да е така! Ясно е, че ще прекарате 3-4 дни на фестивала, така че бъдете готови за всичко. Съветваме ви по-добре да сте готови с комплект чанта за слънчевия и дъждовен вариант плюс можете да вземете лична карта, здравна карта (особено стейдждайвърите)! Това е наистина важно, ако имате тази карта, с която не се плащат пари в чешки болници! Хигиенни принадлежности, дъждобран , тоалетна хартия, слънчеви очила, слънцезащитен лосион, палатка, спален чувал. Оставете всички скъпи вещи като скъпи камери, видеокамери, бижута и т.н. у дома !!! И разбира се, не забравяйте маската, ще отидете на OBSCENE EXTREME !!!

Имайте безопасно пътуване и ще се видим скоро !!!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото