Индийците R.A.I.D с нов албум

R.A.I.D

R.A.I.D

Hardcore/crossover бандата  R.A.I.D, са създадени през 2016-та година в индийския град Хайдерабад, по идея на вокалиста на групата Rueban Issac. Той и неговите другари: Abishek Allapanda (китара), Sam Jaba (бас), Bobbin Jaydev (барабани), ще запишат нов албум, който се очаква да излезе на 28.06.2019г.

R.A.I.D споделят, че албумът е вдъхновен от библейския герой Самсон. Вокалистът и основател на групата Rueban Issac коментира:

„Самсон е изобразен като въплъщение на силата в библията. Въпреки че ние може да не сме като Самсон, ние като индивиди имаме уникални сили, които можем да използваме. Без значение кои сте, в коя възрастова група принадлежите или какво може да бъде състоянието на живота ви, имате подарък, който можете да използвате. Ако в живота ви се случи нещо негативно, трябва да се научите да приемате хората такива, каквито са. Песните в албума ни, ще ви покаже как да бъдете по-силни от всякога.“

Imperium“, който е втория студиен албум на групата, ще съдържа седем парчета, записани в Rottweiler Records, като вече е достъпен в Bandcamp. Физическите копия ще бъдат достъпни скоро на всички платформи в Индия и в международен план.

IMPERIUM

IMPERIUM

 

Tracks:

1.Unbreakable

2.Seven

3.Outrage

4.Blind

5.Judged

6.Steadfast

7.Imperium

 

 

 

Информация за групата може да се намери и тук:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото