HELLYEAH издават „Welcome Home“

HELLYEAH ще издадат шестия си студиен албум, озаглавен „Welcome Home“, на 27 септември чрез Eleven Seven Music. Официалното музикално видео към едноименната песен ще бъде достъпно този петък, 17 май.
По-рано днес ви показахме няколко специални видеа от емоционалния концерт на групата в почит на легендарния барабанист Vinnie Paul Abbott. Това беше първото представление на състава с участието на барабаниста на STONE SOUR – Roy Mayorga. Нещо повече, 11 май беше обявен за „Денят на Vinnie Paul“, ден за почит на незаменимата му роля в развитието на метъл музиката и допринасянето му към музикалната сцена в Лас Вегас. Част от парите от разпродадения концерт бяха раздадени за благотворителност в чест на Vinnie.
„Welcome Home“, дългоочакваният нов албум включващ последните записи на Vinnie Paul, ще съдържа десет песни, водени от любовта, верността, почитта и уважението на музикантите към починалия им брат, включително и излязлата наскоро песен със силно послание – „333“. Басистът Kyle Sanders сподели:

Въпреки, че Vinnie Paul е незаменим, не можем да си позволим да не ходим по турнета. Въпреки, че би било по-лесно да кажем, че няма да пътуваме, налага се. Vinnie щеше да бъде ужасно разочарован от нас, ако не представим записа подобаващо. Той щеше да ни се ядоса много за влагането на толкова много усилия в завършването на записа и след това просто да го оставим да си седи на рафта, докато ние пускаме някои песни по радиото или нещо такова… и ние знаем това.

 

 

hellyeahwelcomehomecd

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото