HELLBOOK от HELLOWEEN на HALLOWEEN

Като пионери на немския пауър метъл, HELLOWEEN са не само една от най-уважаваните банди в Германия, но и една от най-влиятелните в световен мащаб.

По време на своята кариера, започнала през далечната 1984 г., HELLOWEEN са свирили на безброй метъл фестивали по света като Rock in Rio, Loudpark, Wacken. На Woodstock в Полша правят концерт пред повече от 500 000 фена. Групата има зад себе си и огромен брой световни турнета като хедлайнъри на грандиозни шоута, съизмерими с тези на IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, DIO, SLAYER, OZZY OABOURNE. Невероятно e шоуто на бандата на фестивала Monsters of Rock в Донингтън пред повече от 100 000 фенове през 1988 г. To e толкова запомнящо, колкото и масивното щатско турне на MTV Headbangers’s Ball с ANTHRAX и EXODUS. През тези дълги години HELLOWEEN винаги очароват феновете си с фантастични рифове, велики песни и запомнящи се мелодии.

HELLOWEEN са издали 15 студийни и 3 концертни албума, продадени в тираж от над 8 милиона, и са отличени с 14 златни и 6 платинени награди. Без тях съвременни изпълнители като EDGUY, SABATONBLIND GUARDIAN и много други вероятно нямаше да звучат по този начин.

helloween_

„Hellbook 30th Anniversary“ е с 498 страници във формат 22×28 см на стойност от €69.00. Книгата ще ни върне към корените на „тиквите“. Ще станем свидетели на най-важните и известни моменти на групата, както и най-тъмните и не толкова добри времена от историята им. Ще прочетем и истинските житейски истории на Kai Hansen, Michael Kiske, Andi Deris, Michael Weikath, Ingo Schwichtenberg, Markus Grosskopf, Roland Grapow, Uli Kusch, Dani Löble, Sascha Gerstner написани за първи път официално, допълнени от висококачествени и непоказани до сега задкулисни фотографии.

Има и лимитирана серия от „Hellbook 30th Anniversary“- Deluxe, на „скромната цена“ от €169.00, която е само от 777 бройки и е с автографи от членовете на бандата, включително и  от Kai Hansen и Michael Kiske. Книгата е с твърди корици със златно покритие и с висококачествено защитна обвивка. Съдържа 556 страници – 58 страници повече, от стандартното издание „Hellbook 30th Anniversary“. Тези 29 листа повече са „скрити съкровища“, с копия на оригинали от ранните периоди на групата – частни истории като: първи записи, развитие на лого, снимки от преди създаването на групата и още много .

Всъщност, сега е най-добрият момент, в който HELLOWEEN да споделят  най-пазените тайни, най-вълнуващите моменти и най-легендарните си изживявания…

Както вече ви информирахме, книгата излиза днес. Очакваме я и в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото