Групата на RICHIE CAVALERA с нов албум и сингъл

Вече ви съобщихме, че INCITE са започнали работа по нов албум. Стана ясно, че новата творба ще носи името „Up In Hell“ и се очаква да се приземи на музикалния пазар още на 2 септември чрез Minus HEAD Records. Цялата работа по записи, миксиране, мастериране и продециране е поверена на Matt Hyde (Deftones, Slayer, Hatebreed, Parkway Drive).

Днес младите трашъри, предвождани от сина на Max Cavalera, показват премиерно и първия сингъл – едноименното с предстоящия албум парче:

“‘Up In Hell’ е брутална, агресивна и, по мое мнение, е точно това, от което метъл музиката се нуждае в момента. Това е песен, на която много хора могат да се опрат. Светът става все по-зле, същото се отнася и за хората. Превръща се в жив ад. Песента сама по себе си е много тежка и заформя circle pit-ове – това, от което се нуждаем по концерти.

Up In Hell Track Listing:
1. Up In Hell
2. WTF
3. False Flag
4. Fallen
5. Rightful Spot (feat. Liam Cormier of Cancer Bats)
6. Rise to Greatness
7. Who Am I
8. Still Here
9. Losing Grip
10. To the Depths

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото