FISH с концерт в Античния театър в Пловдив на 21 септември

Легендарният ШОТЛАДСКИ БАРД ще ни поднесе едно незабравимо шоу, което феновете у нас очакваме от години.

В  магическата атмосфера на Античния театър ФИШ и неговата група ще представят най-големите хитове от соловата му кариера, както и класиките от епохата с MARILLION.
Някои от тях ще бъдат изпълнени за ПЪРВИ ПЪТ със симфоничен оркестър.

Концертът на ФИШ с групата му и Оркестъра на Пловдивската филхармония ще открие второто издание на музикалния форум Sounds of The Ages, който отново ще се състои по идея и под патронажа на г-н ИВАН ТОТЕВ – кмет на Пловдив.

След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 миналата есен с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, билетите за който бяха тотално разпродадени, сега организаторите от Тангра Мега Рок отново обещават величествен звук и светлина.

Първото издание на Sounds of The Ages вдигна летвата високо и сега ще продължим нагоре. Невероятно горди сме, че на 21 септември ще направим концерт именно на ФИШ. Той не само е сред любимите ни творци, но и Античният театър е най-точното място за красивата му музика. Пловдив отново ще бъде център на културния живот у нас.

 

Васил Върбанов от Тангра Мега Рок

Очаквайте информация за билетите и други подробности за Sounds of The Ages 2012 съвсем скоро.

Тази пролет радио Тангра Мега Рок ще отпразнува своя 6-и рожден ден със серия концерти в София, ето потвърдените до този момент:

1 март – OPETH в зала „Христо Ботев“ (организира се съвместно с Loud Concerts);
16 март – STEREO MC’S в зала „Универсиада“;
22 март – FATES WARNING в клуб „MIXTAPE 5“;
20 април – TERROR в Парти център „4 КМ“ (организира се съвместно с Re-Act);
21 април – ANNEKE VAN GIERSBERGEN в клуб „MIXTAPE 5“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото