END OF MANKIND, SØRGELIG и BELGARATH с общ концерт

belgarath-poster

И докато тече драмата около големите музикални събития Belgarath и Autumn Souls Of Sofia ви предлагат един концерт, за който със сигурност групите се знаят, макар и да са за малък кръг почитатели.

В най-лютия и мразовит месец, на 22 февруари 2019г. в столичният клуб „Три Уши“ ще се съберат три блек метъл групи, заредени с хъса и желанието да покажат своето мрачно изкуство.

Sørgelig идват от слънчева Гърция, но музиката им изобщо не може да се нарече „слънчева“. Създадени през 2017г.,а през май 2018 издават дебютния си албум „Apostate“. Една творба съчетала по магичен начин суров блек метъл със завладяваща мелодичност.

End of Mankind идват от Франция. Родени от пепелта на Eternal Majesty през 2015 година. Групата е създадена от Thorgon и Sagoth, бивши членове на Eternal Majesty, Antaeus и Aosoth. След като премислят сериозно проблема за наследството на Блек метъла в днешно време, но далеч от идеята за спасяване или коренна промяна на стила те решават да се завърнат и съберат опитни музиканти с общата цел да продължат това, което са създали с Eternal Majesty 15 години по-рано. Така създават новия проект End of Mankind. В момента групата записва първата си творба, планувана да бъде издадена скоро. Ще ги видим в състав:

Anxiferath – вокали
Ghoulaxe – китари
Thorgon – барабани
Sagoth – бас
Nesh – китари

Текуща информация следете на страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото