Елате тази вечер в RockIT и спечелете с CRASHBRAKE два билета за „Sofia Rocks”

Тази вечер, в 21 ч на сцената в RockIT ще свирят музикантите от CRASHBRAKE. Очакват ви час и половина авторски парчета и атрактивно сценично шоу. За първи път с CRASHBRAKE ще излезе и Соня от Sonya Pole Studio, която ще танцува на пилон, маскирана в стила на групата.

Ако скоро не сте гледали CRASHBRAKE, новата им визия ще ви изненада – вдъхновени от филма G.I. Joe, през 2013 г. костюмите на групата напомнят на воини-полуроботи от бъдещето. За основа са използвани гащеризони на отряд за специални части, високи кубинки, и протектори, пригодени специално за костюмите. На жилетките свети новото лого на бандата.

В края на шоуто ще има подаръци за гостите на CRASHBRAKE в RockIT. Всички посетители ще участват в томбола. Трима от тях ще спечелят тениски на групата, трима – талони за тренировка по Pole Dance, а двама щастливци ще си тръгнат с билети за фестивала „София Рокс” 2013, организиран от „Болкан Ентъртейнмънт”.

Тази вечер ню метълът ще се срещне с елегантната сила на танца в RockIT. Очакваме ви!

Събитието е част от подготовката на рок събитието на годината SOFIA ROCKS 2013!

Вход: 5 лева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото