Рев на мотори, рок музика, положителни емоции и промишлени количества бира

За седма поредна година в местността Предел, край Разлог се проведе, вече станалия традиционен Мото рок фест, организиран от мотоклуб „Пирински вълци„- Благоевград. Стотици мотористи и рокаджии се стекоха на събитието.

Официалното откриване на купона започна с водосвет в петък, като мотото на феста  отново бе „Карай с каска„. След това започнаха игрите – най-бавно каране на мотор, мятане на бирен кег и „лапане на наденица от мотор“, последвани от караоке, след което за доброто настроение на гостите се погрижи група „Еталон“.

За да бъде продължена традицията, вторият ден започна с почетна обиколка на град Разлог, след която се насладихме на поредните атракции – надпиване с бира, игра с яйце, бутане на бирен кег с мотор, дартс от мотор, дърпане на въже, най-добра „самоделка“, както и изключително емоционалните игри – борба в доматен сос, в която се включиха и мъже и жени и „каране на ски“ отборно. Най-добрите участници бяха наградени с купи, парични награди и грамоти.

Така неусетно дойде време и на сцената се качиха Обратен ефект. Чухме много от техните хитове „Карагьоз„, „Полет„, „За Марчето„, „Bulgarish„, имаше официална и неофициална част, като в неофициалната, китаристът и барабанистът си размениха местата и чухме класики на Металика, Нирвана, Моторхед и др. След сета на Обратен ефект, на сцената излезе 13-годишния рокаджия Лъчезар Кацарски от Благоевград, който е незрящ по рождение. Той трогна публиката с няколко изпълнения на клавир, след което Светльо Витков се качи на сцената да изтегли голямата награда – мотоциклет Yamaha Virago 125, спечелена от участник с псевдоним „Прилепо„.
Ето, че дойде ред на сцената да излязат Светльо & THE LEGENDS, но дори и дъжда, който заваля, не помрачи доброто настроение и положителните емоции на публиката. Чухме много класики от времето на Хиподил, „Искам бира с водка„, „Море от алкохол„, трилогията -„Момичето„, „Жената„, „Бабата„, както и много парчета, „с които изгубихме детската аудитория“, както се изрази Светльо, който не пропусна да изпее и песента за Криско. Вечерта щеше да завърши с култовото парче „Бате Гойко„, но ентусиазираната публика изкара бандата на бис (няколко пъти)!

Едно уникално преживяване за всички, с много добра организация, което ни кара с нетърпение да очакваме следващото издание на феста!

Пълната ГАЛЕРИЯ със снимки
  1. #1 написан от Ива (преди 6 години)

    Най-доброто мото-рок събитие за 2013 година ! Браво на организаторите

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото