JESPER STRÖMBLAD напусна THE RESISTANCE

Бившият китарист на IN FLAMES JESPER STRÖMBLAD напусна състава на THE RESISTANCE. Групата споделя:

JESPER има проблеми с депресията си от доста дълго време. Ние се опитвахме да му помогнем и вярвахме, че ще се справим заедно с това. Но тези времена приключиха. Разделяме се с него като приятели и не искаме между нас да има лоши помисли. Просто няма подходящ начин да ви поднесем тази новина – той вече не е част от групата. Беше ни много трудно и обмисляхме доста дълго бъдещето си. Уверяваме Ви, че THE RESISTENCE ще продължи да съществува. Благодарим Ви за подкрепата. Ще се видим скоро.

Самият китарист обаче също разкри своята гледна точка по въпроса:

Прочетох на страницата на групата, че вече не съм с тях. Да, така е. Но не знаех, че причината е моята депресия. Минах през много трудности, признавам. Алкохолик съм и бандата страдаше доста от това. Но вече съм различен, и смятам че „Scars“ го доказва. Няма да казвам нищо лошо за бившите си колеги, те винаги са ме подкрепяли. Но всяка история има две страни. Желая им всичко хубаво, а моята депресия отдавна я няма. Затова съм и толкова изненадан от това развитие на нещата. Вече се контролирам напълно и свиря повече от всякога.

 

Последният албум на THE RESISTANCE излезе на 22 януари чрез earMUSIC.

 

theresistancebanddec2015_638

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото