Психарите от САЩ THE KOFFIN KATS идват в София на 30-и Май

The Koffin Kats

The Koffin Kats

Koffin Kats от Детройт, САЩ имат юбилей тази година и им предстои да съберат поредните няколко месеца в концерти. Преди няколко седмици една от най-активините психобили банди в света се прибра от едномесечното канадско турне, но само за да стегнат багажа си за Европа. В момента тече 90-дневна европейска обиколка, а на 30-ти май в списъкът им е София. Да, потвърдено е, че юбилейният тур на Koffin Kats ще премине и през нашата страна и по-конкретно клуб „Swingin’ Hall“. Освен това тази година психо бандата планира да издаде нов албум и да направи своя концерт номер 1500, така че със сигурност ще има още интересни изненади от тях.

Преди (а и след) бандата ще бъдем доста сериозно загряти от The Smugglers Collective. Специално за този лайв те ще ни приготвят изцяло психобили, рокабили и пънк сет, разбира се както винаги при тях, зареден с ужасно много енергия. Смъглърите започват в 20:30, а час след това на сцената ще излязат и Koffin Kats. Краят е неплануван и непредвидим.

Билетите се продават на промо цена от 10 лева в мрежата на Ticketstream.

И не забравяй датата 30-ти май!

Събитие във FACEBOOK

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото