Mustak Swing Party с Mista Trick в клуб „MIXTAPE 5“

MustacheSwing_08.04_posterThe Smugglers Collective и Мустак Парти обединяват сили за първото по рода си Mustak Swing събитие. На 8 април в голямата зала на „MIXTAPE 5″ електро суингът и дръм енд бейсът ще се обединят за едно уникално парти с много специален гост. Директно от Лондон за пръв път в София ще гостува Swing’n’Bass сензацията Mista Trick, основен виновник за смесването на двата стила през последните няколко години.

В сетовете на Mista Trick в суинг и ритъм енд блус класиките от първата половина на 20 век е инжектирана свежа доза Drum’n’Bass за една наистина експлозивна комбинация, която ще накара всеки да затанцува.

Mustak Swing е събитие, в което се вплитат 3 неща: електросуинга на The Smugglers Collective, виртуозните миксове на Мустак Партито и сamp sessions и усещането, че пролетта е тук и лятото чука на вратата! Преди и след Mista Trick зад пулта в „MIXTAPE 5“ освен суинг контрабандистите ще застанат и Emil Prize със специален Drum’n’Bossa сет, както и HarryKash.

Приятелите от BRADABRAT и GOODINK ще дават съвети за това как да поддържате мустаците, брадите и татуировките си на щанда им в клуба, както и да разберете повече за продуктите, които предлагат. А на входа на клуба ще има изкуствени мустаци за всеки желаещ да се дегизира.

На 8 април на почит ще е Мустакът!

Mustak Swing ще започне точно в 22:30 ч. Преди 00:00 ч. входът ще е 8 лв., а след това 10 лв. Всеки мъж с добре оформен мустак, ще има привилегията да влезе безплатно и да се наслади на музиката на Mista Trick и локалния съпорт.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото