KGB, SWING REVIVAL COLLECTIVE и THE SMUGGLERS COLLECTIVE заедно на сцена

MobsterMeeting_28.11Този петък нещо ново и интересно ще се случи в София. Клуб Mixtape 5 и The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят на първия по рода си MOBSTER MEETING. На 28 ноември (петък) ще се пренесем в ерата на Сухия режим, за една вечер изпълнена с високоволтажна музика, спиращи дъха танци и класически коктейли, в която суинг музиканти от различни поколения и винтидж контрабандисти ще се качат на една сцена за пръв път.

По време на MOBSTER MEETING българските суинг ветерани KGB, познати също като Kolio Gilan Band, ще се завърнат отново на сцената. След като през месец май тази година изнесоха първия си концерт от пет години насам, стана ясно, че родната публика иска да ги вижда по-често на живо. Дойде време отново да чуем класики като “Розов Кадилак”, “Нощна Пеперуда” или “Всичко Коз”. Към KGB ще се присъедини и Димо от P.I.F. в нетипично за него суинг амплоа като гост вокалист.

Другата група, която ще излезе под прожекторите на Mixtape 5 този петък е една от най-новите интересни формации на българската суинг сцена. Swing Revival Collective се състои от членове на банди като Train Station, KGB, Уикеда, Ginger Groove и Мерудия, събрани заедно от любовта си към Swing Revival и Jump Blues стиловете. В репертоара на групата влизат предимно кавъри на съвременни суинг групи като Big Bad Voodoo Daddy, Cherry Poppin’ Daddies, Squirrel Nut Zippers или Royal Crown Revue, както и на класици като Louis Prima и други.

В музикално отношение MOBSTER MEETING ще бъде допълнена и от пионерите на винтидж събитията у нас, The Smugglers Collective. DJ-ите ще се включат с експлозивни сетове преди, след и между лайв изпълнененията, с единствената цел да не оставят празно място на дансинга. Очаквайте както винаги най-доброто от Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Rhythm&Blues музиката.

Вдъхновена от годините на тайните партита в подземни джаз клубове, стилните vintage облекла, нелегалните барове и казина по време на Сухия режим, MOBSTER MEEETING ще върне посетителите си около 90 години назад във времето. Освен страхотна музика, много танци и студени коктейли, ще има и една истинска “тайна стая”. Къде се намира тя и какво ще се случва в нея, ще разберем в петък.

На 28 ноември вратите на клуб Mixtape 5 ще отворят в 21ч, когато ще започне и самият купон. Билети за гангстерската сбирка се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са касите на Office 1 Superstore, Пикадили, Германос, Технпмаркет, Технополис, магазин На Тъмно, Билетен Център НДК, както и онлайн на www.eventim.bg . Цената на пропуските е 10 лв на предварителна продажба, a в деня на събитието и на място ще се продават по 15 лв.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1555487038017235/

Swing Revival Collective: https://www.facebook.com/SwingRevivalCollective

The Smugglers Collective: https://www.facebook.com/smugglers.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото