Опровержение от ‘спонсора’ по повод отменения концерт на THE RESISTANCE

Веднага след експресното интервю, което успяхме да направим с THE RESISTANCE във връзка с проваления им концерт, с нас се свързаха и от представителите на METAXA – ето тяхното изявление по въпроса:

Във връзка с екслузивното интервю, публикувано на Вашия сайт относно проваления концерт на група THE RESISTANCE, искам официално да заявя, като педставител на фирмa Селектед Брандс Ко ООД, вносител на Метакса за България, че никога не сме работили с фирма Катрин Мюзик, и никога не сме поемали ангажимент за спонсорство на какъвто и да е концерт,  организиран от тях. Предварително благодаря за опровержението в тази връзка, което се надявам да публикувате на Вашия сайт.

 1. #1 написан от external (преди 4 години)

  А тази метакса в центъра на постера за красота ли е сложена?
  Аре стига с тия свинщини бе, хора! Дайте да пробваме нещо готино да направим.
  Не знам, но някои хора, явно в желанието си да навредят се самозабравят. По този начин вредят на себе си и на сцената, като цяло.
  И без това сме останали 20 фена кръст.

 2. #2 написан от Daddy Cruel (преди 4 години)

  Какво човъркате бе, хора – сензация ли търсите?!
  Отменен бил концерта – ми хубаво, отменен е.
  Седмица преди това The Resistance отмениха друго тяхно участие, а и далеч не им е за сефте. За три годишна група са рекордьори по отменени събития и все някой им е виновен.
  И какво замесвате спонсорите? Вземете да се свържете с родителите на хората от екипа на Katrin Music, да вземете интервю от тях.
  Е за това няма да има спонсори за метъл събитията. Ебаси сериалите и интригите сме станали, цялата метъл общност.
  Само чака някой да види лайна, за да започне да се рови в тях, че да се размерише на по-голям периметър.
  Кофти ми е за онези времена, когато феновете на метъла бяхме единни и единствените единични конфликти бяха за жени и пиене.

  • #3 написан от ArthurDent (преди 4 години)

   „Вземете да се свържете с родителите на хората от екипа на Katrin…“
   А защо решихте, че НИЕ сме се свързали с Metaxa?!? Самите те ни писха и помолиха да пуснем тяхното изявление, като и направихме едно към едно. Ние не търсим сензациите. Хангарът е информационен сайт и това и прави – информира феновете, а те самите имат глави на раменете си да мислят каквото си искат.

 3. #4 написан от Greyjoy (преди 4 години)

  Чак толкова голяма драма, за най-посредствената шведска банда,
  за която никой в родината не е чувал, камо ли слушал, не съм очаквала.
  Промоутърите са им се кефели и са ги викнали, и предполагам само на тях им е мъка че няма да дойдат.

  • #5 написан от stanislav (преди 4 години)

   Драма е. Останал съм с 25 лева, а дори не съм си платил наема (за сметка на това си бях взел 16 билета за различни концерти основно за този месец, част от които оползотворих и заделих пари за още 4 събития, за които билети няма и ще се плащат на входа). Та тези пари сега ми се дължат от хора, на които нямам причина да вярвам и това леко ме притеснява (особено след тяхното заявление от рода „оставете телефон за връзка и ще се свържем с вас да се разберем“). А бях решил да ги добавя към една друга заделена сума за помощ на хора в нужда…

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото