Рок вълна в Царево

Истинска краш-пънк-рок-хеви вълна заля Царево на поредния рок маратон в рамките на Международния младежки фестивал на изкуствата „Жреци на музите“. Бг бандите Soulsburn, Electric Dragon и Crashbrake демонстрираха смела визия и жици на сцената на централния площад в морското градче, където вече ги очакваше и заслужаващата ги публика. Музикантите от трите групи не изневериха на очакванията на феновете и пяха  любими кавъри и много авторски парчета.

Crashbrake

Crashbrake

   Electric Dragon са няколко момчета, обединени от антикомформизма в музикалните си вкусове, които се събират  през едно подобно лято. Най-забавното в групата е не само нинтендо-пънк звученето им, но и че са абсолютно солидарни с феновете и е въпрос на усмивка да получиш от самите тях на флашка безплатно музиката им с много дежа ву по 80-те години.
  Soulsburn бяха другата изненада на маратона, които, като за млада група, демонстрираха завидно самочувствие и рок класа. Вокалистката Ефи и компания свириха кавъри и свои парчета.
Очакваните хардлайнери на вечерта Crashbrake задоволиха и най-големите прищевки на публиката не само с хард звучене, но най-вече с визия. Традиционно момчетата от бандата шашнаха феновете с ексцентрични костюми и зрелищност, типична за концертите им.
Фестивалът „Жреци на музите“ ще продължава да вълнува жителите и гостите на Южното Черноморие с много концерти, театрални спектакли и шоута. На 25 август в Царево фестивалът подарява на публиката джаз на свечеряване с Невен Петрова.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото