Днес радио “Tangra Mega Rock“ ще се премести в “Брум Бар“

 Радио “Tangra Mega Rock“ отново ще участва в благотворителна инициатива, този път с нашите приятели от “Brum Bar & Kitchen“.

 След успеха на експерименталната акция “Келнер“, този път, към добрата кухня и качествените напитки, ще добавим музиката, която обичаме.

 Радио “Tangra Mega Rock“ кани своите слушатели и приятели на 21 април (днес) в “Brum Bar & Kitchen“, където екипът на радиото цяла вечер ще селектира парчетата. Адресът е: град София, улица „Цар Самуил” №33.

 Още – в официалното събитие във Facebook

 Не само Коко Стойнов и Васил Върбанов, а всички водещи и изобщо цялото радио се събира по повод 10 години “Tangra Mega Rock“.

 Освен да чуем много от вашата и нашате любима музика, ще може да си поговорим, да си направим селфита (!) и да изпием заедно по 1, 2, 3…

 Всички приходи от благотворителност – бакшишите и 10% от оборота на бара и кухнята, отново ще бъдат дарени на фондацията “Цветан Цанов“.

 Тя е създадена в името на 12-годишния Цветан, убит от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на Цветан я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на намаляването на агресията и насилието между децата в България.

 Повече информация за фондацията може да намерите на нейния сайт – www.tzvetantzanov.com.

 Поради очаквания интерес към партито днес, препоръчваме да направите резервации. Телефонът на “Brum Bar“ e 0895 433600.

 Започваме в 20:00…
TMR

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото