DESTRUCTOR се завръщат с нов албум

Лейбълът Shadow Kingdom Records обяви, че е подписал договор със спийд/траш ветераните от Кливлънд DESTRUCTOR. Новият албум на бандата е готов и ще излезе през 2023 г. като Shadow Kingdom Records ще го издадат на винил, CD и аудиокасета, а в добавка ще има и специален мърч под формата на тениски.

DESTRUCTOR се превръщат в спийд/траш метъл култ в средата на 80-те години на миналия век, когато излиза дебютният им запис „Maximum Destruction“ (1985). Албумът е суров и директен с голяма доза зловещи рифове. Основните влияния идват от групи като EXCITER, METALLICA, OVERKILL и др. Групата свири на една сцена с имена като ANTHRAX, SLAYER и MEGADETH.

Скоро ще бъдат оповестени повече детайли около новия материал, но едно е сигурно – феновете на „Maximum Destruction“ няма да бъдат разочаровани от новите парчета.

Очаквайте подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото