Подробности за концерта-промоция на Shambless

Концертът промоция на новия албум на Shambless- “Menra Eneidalen” , който ще се проведе утре- събота 12.03.2011, ще стартира точно в 19.00 часа, с двадесет минутен сет на Teeth Of Divine-проект на Боян Аврамов, чиято стилова ориентация той определя като ritual noise. За създаване на допълнителна атмосфера, по време на изпълнението ще бъде прожектиран авангардния филм “Din Of Celestial Birds”, както и специално подготвени за мероприятието визуализации. Втори на сцената, ще се качат пловдивските дет метъли Unhumanity, особено актуални, след като съвсем наскоро издадоха своя едноименен дебютен мини-албум. За създаване на още по-зловеща обстановка, ще се погрижат и блек метъл екстремистите от Bolg.
На лайфа ще има и щанд, на който ще могат да бъдат закупени и настоящите издания на Unhumanity и Shambless на промоционални цени – съответно по 6 лв. и по 8 лв. Посетителите на концерта , ще имат възможността да се сдобият и със специално издание на новия албум на Shambless– двоен диск, с две бонус парчета на цена от 10 лв.
Вход за мероприятието : 6 лв

Ето и рекламен клип на шоуто:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото