DARKNESS с ново видео

Както вече писахме, на 26 април, базираните в Есен, Германия трашъри DARKNESS ще издадат своя най-свиреп албум до момента.
Blood On Canvas“ ще излезе чрез Massacre Records, предварителната продажба вече започна тук.
Новите песни на DARKNESS изглеждат по-агресивни и по-тежки от всичко останало в дискографията на групата до момента. Въпреки че не е концептуален албум, „Blood On Canvas“ не е просто колекция от девет песни, създадени в един период, а многостранна звукова картина, обагрена с цветовете на гнева.
Въпреки че записите на албума вече бяха започнали в средата на октомври 2023 г., DARKNESS и китаристът Meik се разделиха по време на звукозаписния процес, което означава, че „Blood On Canvas“ е записан само от четиримата членове на групата – Lee, Arnd, Ben и Lacky.
Сега групата приветства нов член в своите редици – китариста Dominik Rothe.
„Щастливи сме да съобщим, че Dominik се присъедини към формацията като новия китарист! Със своя впечатляващ музикален опит, страст към свиренето на китара и към траша, Доминик несъмнено ще бъде мощно допълнение към нашата звукова вселена. Горещо каним всички фенове и поддръжници да подкрепим Доминик на предстоящите ни участия и да отпразнуваме новия албум заедно с него и нас.“ споделят от лагера на групата.
Групата вече пусна текстово видео за първия сингъл от албума на DARKNESS, „Roots Of Resistance“ , а днес ни предлага и втори, при това придружен от видео. Гледайте „Wake Up In Rage“ по-долу. 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото