Последни подробности за концерта на IGORRR

Igorrr + The Ghost of 3.13 SmackedАвангардният френски проект IGORRR ще направи своя дебют в България, този петък, 3 ноември, в столичния клуб *Mixtape 5*. Рядко се случват такива концерти , при които публиката ще бъде толкова разнородна: дет метълисти, фенове на класическа музика и операта, брейк-кор фанатици и електронни психопати, които ще направят така, че клубът да заприлича на зоопарк.

IGORRR е като чудовището на Франкенщайн, върнато към живота през 2006, което садистично смесва противоположни стилове на музика в своите албуми. Мозъкът на Igorrr e Готие Серр, който непрекъснато преначертава границите, поканил различни вокалисти и китаристa на Mayhem в албума си от 2012 ‘Hallelujah‘, доверявайки се на кокошки да пишат песни, докато кара бароковата музика да сияе грациозно, работейки с Morbid Angel. Освен, че разпродават концертите си, Igorrr свирят на най – големите метъл фестивали като Hellfest, Brutal Assault, Roadburn, като в момента групата е в апогея на своя подем.

Програмата за петък, 3 ноември:

20:00 – Врати
21:00 – The Ghost Of 3.13 /RO/
22:00 – Igorrr /FR/

Mozyk.net After Party

23:30 – Ghost /UK/
00:45 – Brokoli /BG/

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg: www.bilet.bg/каси/ и https://wrongevents.ticketlogic.bg/. Струват 30лв, а в деня на концерта, както и на място ще са по 35лв. След сета на Igorrr, входът ще е 10лв.

 

Забранява се влизането във клуба с:

 • оръжия, остри метални предмети, ножове
 • стъклени предмети и бутилки
 • храни и напитки
 • наркотици
 • запалителни вещества и взривни материали
 • професионални камери
 • лазерни устройства

* Клуб Mixtape 5 не работи с резервации

**Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

***Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

 1. #1 написан от намъжътмигъзътми (преди 4 години)

  Прибиванье!

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото