CYNIC и новият им албум

Интересна е датата, която Cynic са избрали за пускане на своя нов албум. Kindly Bent to Free Us ще излезе на 14 февруари, Трифон Зарезан, известен сред младите и като Свети Валентин. Днес се появи и обложката на третия пълнокръвен албум.

 1. #1 написан от Анонимен (преди 7 години)

  Обложката напомня последната Opeth-ска

 2. #2 написан от Анонимен (преди 7 години)

  както се пее в една песен:
  „… това отдавна не е рокенрол..“

 3. #3 написан от ThrashFAN (преди 7 години)

  Е и какво като не е „рокенрол“? Това пречи ли да е изключително музикантско и добро?
  Очаквам с нетърпение.

 4. #4 написан от ArthurDent (преди 7 години)

  Музикантско – безспорно.
  Добро – е много субективно понятие.
  Докато при Opeth нещата плавно и постепенно се променяха да стигнат до каквото са сега, CYNIC изведнъж се завърнаха и то така.
  Трябваше да си останат с един албум и всички(!!!) да им се възхищават, а не както е сега с новите неща да разделят феновете си.

 5. #5 написан от ThrashFAN (преди 7 години)

  Пред мен никога не е седял въпроса да ги деля, харесвам и старото, харесвам и новото. Естествено че можеха да се завърнат под друго име, например Aeon Spoke, но така нямаше да се получи нужния отзвук и рекламата щеше да отиде по дяволите. А е неминуемо след над 15 г. отсъствие да не пишеш същите неща каквито и през миналия век.

 6. #6 написан от ArthurDent (преди 7 години)

  Точно така – съгласен съм с теб и голяма част от написаното. Но не е казано да са същите неща… а те пък сега вече съвсем нямат общо .. ама съвсем!!

 7. #7 написан от Oxmodius (преди 7 години)

  За мен Paul Masvidal e един чудесен китарист и композитор затова и с нетърпение чакам новия албум. Колкото са различни, толкова новите и старите им неща имат допирни точки. Да кажеш, че съвсем нямат нищо общо – не съм съгласен.

 8. #8 написан от ThrashFAN (преди 7 години)

  Paul е китарист със свой собствен почерк – запазена марка. Съвсем естествено е стилът му на свирене да напомня на нещата от Focus.

 9. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 10. Коментари за тази публикация
В началото