CYNIC издават нов материал?

След загубата на двамата си дългогодишни приятели и членове на CYNIC, основният двигател на бандата Paul Masvidal  излезе със съобщение за края на 2020 година, в което споделя следното:

„След като преживях загубата на моите двама приятели  през 2020 г., станах близък с енергията на скръбта. Едно нещо ми стана по-ясно сега: „Всички живеем в калейдоскопичен процес на промяна. Постоянен поток. „Понякога се изместваме малко, а синьото е доминиращо, отново се преместваме и розовото е доминиращо. Нашите идентичности са такива. Няма свободно стоящо Аз. Ние сме поток от осъзнаване, който почива върху тялото. Ние сме самата осъзнатост.
„Когато за пръв път чух новината за смъртта на Малоун, преминах от активен творчески процес до усещане, че внезапно съм затънал до шия в плаващ пясък. Не бях в състояние да свиря на китара седмици и изразходвах енергията си за почистване и организиране на дома си. Мъката е най-мощното изживяване – тя изтрива всичко останало. „Благодаря ви за подкрепата и утехата, които получих. Напомням си чрез вашите съобщения, че всички сме заедно в това и че сме семейство. Нов запис ще види светлината на деня през новата година, планувам организиране на виртуален музикален мемориал  за Малоун и Райнерт.
„Знам, че това беше бурна година за всички. Обична и мила Нова година пожелавам на всички вас. Нека получите спокойствие, свобода от страха, да имате всичко необходимо – любов, подслон, храна и добро здраве.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото