Вижте схемата за Kavarna Rock Fest 2016

 На Facebook страницата на Kavarna Kavarna Rock Fest 2016Rock Fest бе публикувана схемата на фестивала. Както се вижда от снимката, къмпинг ще има. Освен него, може да бъде видяно къде ще бъдат баровете, тоалетните, зоната за хранене и др.

 Първата вечер на предстоящата двудневна метъл фиеста ще видим легендарният китарист AXEL RUDI PELL с неговата банда, а преди него на сцената ще забият THERION и VARG.

 За подгряването на убийственото шоу на AVANTASIA във втората вечер, ще се погрижат шведите SOILWORK и тунизийците MYRATH.

 Билетите за Kavarna Rock Fest 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

 Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв.за двeте вечери.
Kavarna Rock Fest 2016

 1. #1 написан от Катуна пита: (преди 7 години)

  Само това ли ще са изпълнителите? Така написано тук, в новината ви за Avantasia и във Фейсбука на фестивала, се разбира, че повече групи няма да има обявени. Някой знае ли нещо?

  • #2 написан от WildChild (преди 7 години)

   Новината е обновена с най-актуалния плакат за събитието. Както се разбира от написаното, предстои да бъдат обявени още изпълнители. 🙂

 2. #3 написан от Black Adder (преди 7 години)

  Лично на мен и тези ми стигат да отида. А допълнително обявените вероятно ще са млади български и влашки групи. Приятно ще съм изненадан ако пазят за десерт още по-сериозни имена.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото