Вижте програмата и последните подробности около Kavarna Rock Fest 2016

Kavarna Rock Fest 2016

 Краят на тази седмица ще ни застигне Kavarna Rock Fest 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, а подготовката около събитието вече върви с пълна сила.

 Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд. Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери – 109 лева.

 На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион “Калиакра“, който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.

 Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.

 Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:
2 юли – събота
AXEL RUDI PELL – 21:55 ч.
THERION – 20:10 ч.
VARG – 18:50 ч.
ODD CREW – 17:50 ч.
E-AN-NA – 17:00 ч.

3 юли – неделя
AVANTASIA – 21:55 ч.
SOILWORK – 20:10 ч.
MYRATH – 18:50 ч.
LAST HOPE – 17:50 ч.
TIARRA – 17:00 ч.

 Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14:45 ч.до 16:00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

 Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

 Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

 За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях. Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

 Да припомним и за зрителите под 18 години, които трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-con…) може да бъде свалена декларацията за придружител.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на стадион “Калиакра“.

 Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

 Ще се видим на Kavarna Rock Fest 2016!
KRF-MAP-v2

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото